Terassi­lasit

Lisää viihtyisää tilaa

Valoisaa ja viihtyisää

Näyttävillä terassilaseilla saat monikäyttöisyyttä terassillesi

Hanki kotiisi valoisaa ja viihtyisää lisätilaa, jossa voit aloittaa keväästä nauttimisen jo hyvissä ajoin. Keväisin terassilla on mukava viettää aikaa, eikä tarvitse välittää sään aiheuttamista vaihteluista. Myöhään syksylläkin voit vielä nauttia aurinkoisista keleistä, vaikka ulkona olisikin jo vilpoisa keli. Talvella taas lasitettua terassia voi käyttää säilytystilana, jossa ulkokalusteet säilyvät hyväkuntoisina poissa sään armoilta.

Terassilasit ovat sivuille aukeavia, joten ne ovat helposti avattavissa ja pestävissä.

Kestävät alumiinirungot ovat saatavilla ruskeina, valkoisina, siniharmaina tai alumiinin värisinä.

Kattolasitukset

Lasikatto on erinomainen vaihtoehto terassin kattamiseen. Se voidaan myös liittää valmiiksi tehtyyn kattorunkoon, jolloin saadaan katettua pinta-alaa enemmän pihaterassia varten. Lasikaton ja pysty­puitteellisten liukulasitusten avulla voidaan helposti lasittaa koko terassi, jolloin erinomainen suoja sääolosuhteita ja melua vastaan on taattu.

Me autamme toteuttamaan unelmaterassisi ja me teemme myös runkotyöt avaimet käteen -periaatteella.

Markus Tankka

Markus Tankka

Hei, olen Markus Tankka ja avustan mielelläni toteuttamaan unelmaterassinne. Ota yhteyttä ja sovitaan miten voisin auttaa sinua suunnittelemaan ja saavuttamaan unelmiesi lasitetun terassin.

 

Lukkan lasitusjärjestelmät

Terassi- ja kattolasituksissa käytämme sertifoituja Lukkan-tuotteita. Lukkan KL ja GL lasitusjärjestelmät ovat CE-merkittyjä tuotekokonaisuuksia, jotka täyttävät viranomaisvaatimukset Suomessa.

Lasiterassit

 

Puhelin

(05) - 379 2766

Osoite

Teollisuuskaari 2
45740 Kuusankoski

Markus Tankka

markus.tankka@kuusaanlasijakehys.fi

Facebook

Kuusaan Lasi ja Kehys

Instagram

kuusaanlasijakehys

Ota yhteyttä