Lasitus

Yksilölliset laadukkaat lasiratkaisut asennettuina

Yli 30 vuo­den koke­muk­sella

Kokemus takaa lasitöissä laadukkaan työnjäljen

Räätälöimme tyylikkäät ja yksilölliset lasitusratkaisut niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. 

Meiltä saatavissa mm:

Eristyslasit

Voit vaikuttaa lasivalinnoilla eristyslaseissa mm. siihen haluatko niiden eristävän lämpöä vai pitämään auringon lämpöä pihalla. Voit myös vaikuttaa ääneneristykseen. Tule myymäläämme tutustumaan eri vaihtoehtoihin riippuen toteutustavasta.

Ikkunalasit

Meiltä saat ikkunalasit toimitettuna ja tarvittaessa myös asennettuna. Toteutamme myös erikoisemmat ikkunalasit määrämittaan tehtyinä.

Karkaistut lasit

Karkaistu lasi on noin 3-5 kertaa kestävämpi normaaliin lasiin verrattuna, joten niiden ideaalisia käyttökohteita ovat mm. kattolasitukset, murronsuojalasit. Lisäksi niitä voidaan käyttää sisustuslaseissa. Karkaistu lasi kestää myös lämpösokkeja paremmin.

Peilit, lasihyllyt ja suihkutilan lasiseinät

Meiltä saat mittatilaustyönä tilan vaatimukset huomioon ottavia lasiseiniä ja lasihyllyjä. Lasiseinät toteutetaan karkaistusta turvalasista, joiden käyttäminen on huoletonta ja turvallista.

Saunan lasiseinät ja lasiovet

Luo lisää avaruutta kylpyhuoneesi ja saunaasi lasiseinillä ja -ovella. Autamme sinua toteuttamaan pesuhuoneesi modernin ilmeen.

Kuviolasit

Haluaisitko hiukan erikoisemman ovilasin kun pelkän sileäpintaisen lasin? Meillä on laaja valikoima eri vaihtoehtoja kuviopinnoista. Tule paikan päälle tutustumaan.

Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan lasilla toteutat nykyaikaisen ja näyttävän vaihtoehdon perinteiselle kaakelilaatalle. Lasipinta on lisäksi helppo pitää puhtaana. Myymälässämme on malleja nähtävillä.

Kaidelasit

Kaidelasit ovat kätevä keino tuoda modernia näkyvyyttä monitasoratkaisuihin ja portaisiin. Kaidelasit lisäävät myös turvallisuutta, sillä tällöin portaissa liikkuvat on helposti havaittavissa ja vaaratilanteet vältettävissä.

Kaidelasit sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Niillä lisäät terasseihin näyttävyyttä ja suojaat talon tarpeen mukaan.

Takaneduslasit

Huomaamattomalla takanedustuslasilla viimeistelet tulisijan helposti. Se sulautuu muuhun ympäristöön, eikä riko lattiapintaa metallisuudellaan.
Karkaistusta lasista valmistettu takaneduslasi on myös kestävä ja paloturvallinen.

Pöydän lasikannet

Lasinen pöydän kansi suojaa pöydän pintaa ja näyttää tyylikkäältä. Mittaa pöytäsi ja ota yhteyttä meihin niin autamme valitsemaan sopivan lasikannen pöydällesi. Saatavilla on useita eri malleja.

Tilanjako-ovet

Rajaa huoneet näyttävästi toisistaan tilanjako-ovilla. Tilanjakajat soveltuvat mainiosti niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Ovien lasipintojen materiaali on vapaasti valittavissa. Tule liikkeeseemme tutustumaan eri vaihtoehtoihin.

Asennuspalvelut käytössäsi

Tarjoamme lisäksi myös ammattitaitoisia asennuspalveluita, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennustöistä ja voit keskittyä vain nauttimaan lopputuloksesta.

 

GlassGard-turvakalvot ja Sungard-auringonsuojakalvot laseihin

Olemme Safetysetin valtuutettu jälleenmyyjäliike. Meiltä saat GlassGard-turvakalvot, jolla murto- ja sirpalesuojaat lasisi.

Lisäksi meiltä on saatavilla Sungard auringonsuojakalvot ikkunoihisi. Niitä käyttämällä voit säästää sisäilman jäähdytyskustannuksissa ja heijastaa lämmön pois jo ikkunan pinnassa.

 

Puhelin

(05) - 379 2766

Osoite

Teollisuuskaari 2
45740 Kuusankoski

Markus Tankka

markus.tankka@kuusaanlasijakehys.fi

Facebook

Kuusaan Lasi ja Kehys

Instagram

kuusaanlasijakehys

Ota yhteyttä